Blog

Jak vybrat hrubost mletí kávy?

Pokud upřednostňujete mletou kávu před zrnkovou, v našem e-shopu si můžete vybrat tři hrubosti mletí. Jak na to? ...

Čerstvě upražená káva musí dýchat

K dotazům ohledně ventilku na sáčku do kterého je balena naše káva: čerstvě upražená káva uvolňuje oxid uhličitý ...

Světlé pražení není naše parketa!

Jsme tu zejména pro milovníky středně tmavého pražení kávy. Žádná naše káva není upražená na světlý stupeň pražení....

Správné Espresso je jen jedno

Správné Espresso je malý šálek o obsahu 30ml. Espresso poznáte podle krásně krémové pěny (nazývaná jako "crema") ...

Jak to pražení funguje?

Surová kávová zrna jsou tvrdou peckou plodu kávovníku. Při přepravě a skladování musí být v suchu a nesmí namrznout...

Nahoru
6 položek celkem