Čerstvě upražená káva musí dýchat

K dotazům ohledně ventilku na sáčku do kterého je balena naše káva:

čerstvě upražená káva uvolňuje oxid uhličitý ( v kávové hantýrce se říká, že se káva musí "vydýchat"), přitom tento proces uvolňování může trvat až 2 týdny od upražení - pokud kávu dříve nevypijete, jak je dobrá ????

Jednocestný ventil umožňuje uvolňování oxidu uhličitého ze sáčku ven a zároveň zabraňuje průniku vzduchu dovnitř.

Vzduch, vlhkost a teplo jsou největším nepřítelem upražené kávy. Po otevření sáčku je proto nejlépe ji uchovat v uzavřené nádobě, nebo v původním sáčku. 

Jó - a káva se nemá pít hned po upražení, minimum jsou 3 dny po upražení.....nechte ji trochu vydechnout, pražení pro ni bylo náročné ????.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení