Skladování kávy není věda

Po otevření originálního balení kávy je, pro uchování její vůně a chuti, důležité uchovávat ji v uzavřené nádobě.

Přitom by rozhodně neměla být na světle a už vůbec ne na příliš teplém místě (pak příliš "pouští oleje") nebo naopak na mrazu. 

Nezapomeňte, že káva do sebe absorbuje okolní pachy a vlhkost, 

takže určitě má být v suchu a nejlépe čekat na svou chvíli při pokojové teplotě.

Je to prostě choulostivá zimomřivá mrška, ale odmění se vám, až si ji nalijete do šálku a v klidu si ji vychutnáte.

Kupujte vždy takové množství kávy, abyste ji nemuseli moc dlouho skladovat. Lepší je vždy čerstvá.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení