Skladování kávy není věda

Po otevření originálního balení kávy je, pro uchování její vůně a chuti, důležité uchovávat ji v uzavřené nádobě.

Přitom by rozhodně neměla být na světle a už vůbec ne na příliš teplém místě (pak příliš "pouští oleje") nebo naopak na mrazu. 

Nezapomeňte, že káva do sebe absorbuje okolní pachy a vlhkost, 

takže určitě má být v suchu a nejlépe čekat na svou chvíli při pokojové teplotě.

Je to prostě choulostivá zimomřivá mrška, ale odmění se vám, až si ji nalijete do šálku a v klidu si ji vychutnáte.

Kupujte vždy takové množství kávy, abyste ji nemuseli moc dlouho skladovat. Lepší je vždy čerstvá.

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné