

Zemitě-kořenitá káva bez kyselosti, jemná - přesto silná káva.
Kyselost kávy je minimální, pro ty, co kyseláče nemají rádi, chuť kakaa, ořechů, karamelu a jemného pepře.
Káva vhodná pro všechny typy příprav.
Nejvíce doporučujeme tyto přípravy:
- Espresso: zvýrazní hutnost a kořenité tóny
- Moka konvička, filtr: vynikne kakao, ořechy a sladkost
- French press: podtrhne krémovost a dloooooouhou dochuť.
Hodně nám chutnala ve French-pressu, ale i epresso je výtečné.
Z této typické monzunové indické kávy fouká povzbuzení potřebné ráno i večer 

PS: vysvětlení, co znamená "monzunová káva"
najdete zde:
https://www.lazenskaprazirna.cz/co-a-jak-/co-je-monzunova-kava/
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.